Megdöbbentő tragédia: 34 évesen hunyt el a népszerű színész

34 éves korában hunyt el az Életünk napjai sztárja. A családja összeomlott.

Elhunyt Cody Longo. Az amerikai színész rajongóit és családját sokkolja a hír. "Cody volt az egész világunk. A gyerekek és én le vagyunk sújtva és összetörtünk" - mondta Longo felesége, a 31 éves Stephanie Nicole Longo a People magazinnak. "Ő volt a legjobb papa és a legjobb apa. Mindig és örökké hiányozni fogsz nekünk, és szeretni fogunk téged."

A 34 éves színésznő leginkább a "Days Of Our Lives" (magyarul: Életünk napjai - A szerk.) című szappanoperából és a "Hollywood Heights" című drámasorozatból volt ismert. De aprób szerepeket kapott más ismert sorozatokban: például a CSI-ban is.

A rendőrség szerint a színész holttestét már szerdán megtalálták a texasi Houstonban lévő otthonában. Korábban a feleségének, aki egy táncstúdióban dolgozik, "rossz érzése támadt", és megkérte a rendőröket, hogy nézzenek utána a férjének. Longo évek óta súlyos alkoholproblémákkal küzdött. A halál hivatalos okát még nem közölték, de a színész családtagjai arra gyanakodnak, hogy visszaesett és ez okozhatt a tragédiát.

Felesége mellett Alex Gittelson, a színész menedzsere is megemlékezett "több mint egy évtizedes kedves barátjáról". "Megszakad a szívem a csodálatos családjáért. A színészkedéstől egy kis szünetet tartott, hogy a zenével foglalkozzon, és több időt töltsön a családjával Nashville-ben, de rendszeresen tartottuk a kapcsolatot, és alig várta, hogy idén újra színészkedhessen."

Az amerikai Colorado államban, Littletonban született Longót felesége, Stephanie és három közös gyermekük gyászolja.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra