Évekig tagadta, hogy ő az apa: merész képekkel tarol a neten Boris Becker lánya - Fotók

Éveken át tagadta a viszonyt és azt is, hogy Anna az ő gyermeke, aztán kiderült az igazság. A lány 22 évesen ma már keresett modell és kicsit sem szégyellős. 

Több mint huszonhárom évvel ezelőtt a németek teniszező világsztárja egy mámoros éjszakán "esett szerelembe" és Angella Ermakova modellel egy mellékhelyiség mellett lettek egymáséi. Kapcsolatukból nem lett véget nem érő szerelem, sőt, házasság sem, gyakorlatilag épp addig tartott, amíg aznap este ott elidőztek. Ám így sem maradt következmények nélkül - Boris Becker apa lett. A bulvársajtó évekig jól megélt a sztoriból, pláne, hogy Becker sokáig tagadta, hogy övé lenne a kislány.

via GIPHY

Boris Becker sokáig titkolt lánya valójában a rivaldafényben nőtt fel. Édesapja miatt gyerekkorától kezdve az érdeklődés középpontjában állt, pedig a kezdetekkor csak a fényképeik alapján bizonygatták a rokonságot. A lány édesanyja, Angela pedig gyakori vendég volt különböző rendezvényeken, gálákon és partikon - ahová lehetőség szerint mindig elvitte a lányát is. Anna 14 évesen kezdett modellkedni, "Red Head Anna" néven vált ismerté, 2017-ben pedig már a brit You magazin címlapján virított. Ma már egy hamburgi ügynökség kötelékébe tartozik.

Lassan a 23-at tölti majd a 180 centis gazella testű szépség - megőrülnek érte a közösségi oldalakon.

Hogy tagadhatta le? Íme Boris Becker lánya - 23 évesen topmodell
  • Boris Becker
  • Anna Ermakova
  • Anna Ermakova
  • Anna Ermakova
  • Anna Ermakova

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra