Hirtelen szőke: új hajával felismerhetetlen a Grammy-díjas énekesnő - Fotó

Néhány hete lett rózsaszín, most meg platinaszőke. Az 57 éves sztár rajongói is megdöbbentek.

Az utóbbi időben jelentős változásokon ment át: a megszokott barna helyett avilághírű énekesnő előbb rózsaszín, majd most egy fiatalos, platinaszőke hajjal mutatkozott. Shania Twain frizurája a rajongói számára is szokatlan, hiszen amióta ismeri a világ - márpedig évtizedekről van szó - barna hajjal él az emlékezetében. Nemrég Los Angelesben egy eseményen azonban mindenkit meglepett:

Az énekesnő az Instagram-csatornáján is közzétett egy képsorozatot a fellépéséről, ahol többek között a 30 éves német dalszerzővel, Kim Petras-szal pózolt. A rajongóknak többször is rá kellett néznie a fotókra, hogy rájöjjenek, róla van szó. "Hogy tudsz ilyen fiatal maradni? Azt hittem, hogy ez egy visszatekintő poszt. Fantasztikusan nézel ki!" - írta egy lelkes felhasználó.

Úgy tűnik, az 57 éves countrysztár mostanában kísérletező kedvében van. A "That Don't Impress Me Much" énekesnője tavaly a People's Choice Awardson rózsaszín hajjal jelent meg.

Fotó: Profimedia/RedDot

Az énekesnő nemrég egy interjúban azt is elárulta, hogy a koronavírus miatt sokáig életveszélyben volt. De túlélte - és most új frizurával és új dalokkal akarja újra meghódítani a slágerlistákat.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/shaniatwain

24 óra