Botrány a falunapon - előkerült a felvétel

Garázdasággal és testi sértéssel vádolta meg az ügyészég a férfit. Egy videót is közöltek - mindent rögzített a kamera.

A Szigetvár környéki faluban tavaly júliusban gyűlt össze a település apraja nagyja, köszönhetően egy férfinek most ismét az egész ország erről a rendezvényről beszél. A kultrúházban tartott rendezvényen ugyanis részt vett az a férfi is, akit most három év börtön fenyeget az ott történtek miatt. "A férfi többekkel szóváltásba keveredett, a sértettel is vitatkozott. A sértett felszólította a vádlottat, hogy hagyja őt békén és kiment a kultúrház elé. A vádlott követte a sértettet, kiabált vele, arcát a sértett arcához érintette" - vezeti fel az előzményeket az ügyészség friss közleménye, az soraikból pedig máris érződik a feszültség, ami egyébként tettlegességig is fajult.

Fotó: ugyeszeg.hu

"Az egyik jelen levő közéjük állt és próbálta a vádlottat a sértettől távol tartani. A férfi őt ellökte, a sértettet pedig lefejelte és ököllel fejbe is ütötte. Az ütéstől földre eső férfit a vádlott ököllel megütötte és megrúgta" - írja honlapján az ügyészség. Hozzáteszik: a sértett koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, a sérülések nyolc napon belül gyógyultak.

Az eseményeket egy kamera is rögzítette. A felvételek megtekintését csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk az ügyészség honlapján.

Címlapfotó: ugyeszseg.hu

24 óra