Felismerhetetlen a Beverly Hills 90210 két 50 éves sztárja - Újra találkoztak - Fotók

Tíz éven át futott a sorozat, ami világhírnevet hozott a két színésznőnek, ma már nyolc gyerekük van összesen, és a plasztikát sem vetik meg.  

A fél világ volt szerelmes Tori Spelling-be és Jenny Garth-be, akik a 90-es évek egyik legnagyobb sztárjai lettek, köszönhetően a Beverly Hills 90210 című sorozatnak. Mindketten 292-292 epizódon át kergették őrületbe a férfiakat és csavarták el a tévénézők fejét. 1992-ben mindketten játszhattak a Melrose Place-ben is, így gyakorlatilag párhuzamosan haladt az életük, egészen a sorozat végéig. Ezt követően kellett külön-külön kapirgáliuk azt a bizonyos gesztenyét, és bár kaptak azóta is szerepeket, sikereik csúcsa máig a 1990 és 2000 közti időszak volt.

Ami a színművészetet illeti... 

via GIPHY

Tori és Jenny élete ugye külön folytatódott, de a párhuzam megmaradt bennük. A "sikertelenségnek" és az öregedésnek köszönhetően hasonló utat választottak, a két színésznő a plasztika rabja lett. Jenny mindezt azok után, hogy a bánatát egy hosszú időn át az evésbe fojtva alaposan ki is kerekedett. Időközben mindketten édesanyák lette, Torinak öt, Jennynek három gyereke született. Mindezek fényében már elég csak annyit mondanunk, míg előbbi májusban lesz, utóbbi áprilisban már be is töltötte az ötvenet.

A barátságuk azoban töretlen - ismét találkoztak az egykori szexszimbólumok!

Friss fotók: így néznek ki ma az egykori cicababák, túl a plasztikákon
  • Beverly Hills 90210
  • Beverly Hills 90210
  • Beverly Hills 90210
  • Beverly Hills 90210
  • Beverly Hills 90210
  • Beverly Hills 90210

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra