Ősz, szakállas izompacsirta lett Hobie-ból - Felismered még David Hasselhoff sorozatbeli fiát? - Fotók

A 90-es évek óta mindenki pontosan tudja, mi van David Hasselhoffal, vagy mit csinál épp Pamela Anderson. De vajon mi lett a Baywatch Hobie-jával?  

Jeremy Jackson ősszel ünnepelte a 42. születésnapját és bár az egész világ ünnepelhette volna őt, gyakorlatilag csendben eltelt az a nap. Pedig igazán kegyes volt vele az élet, tálcán kínálta a lehetőséget, hogy világhírű legyen és az unokái életéről is gondoskodjon. A Baywatch sorozatban ő alakította David Hasselhoff fiát, Hobie-t, 8 év után, 1999-ben viszont állítólag a drogügyei miatt kellett távoznia. 19 éves volt mindösszesen. Később egy rehabon vett részt és állítólag megszabadult a függőségétől, majd 2008-ban egy ismert felnőttfilmessel készült házivideója került nyilvánosságra, sőt, börtönben is ült egy késszúrásért.

Jeremy Jackson most nem mindennapi külsővel került a hírek közé.

via GIPHY

Jeremy Jacksonról a legfrissebb képein elég szürkének tűnik - legalábbis ami a szakállát illeti. Méretes arcszőrzetről van szó, ami máris különös külsőt kölcsönöz az egykori szépfiúnak. Ehhez párosul egy markáns arc, széles vállak és egy kockás has. Bizony, ezzel a külsővel a kis Hobie akkár David Hasselhoff szerepét is játszhatná a Baywatch folytatásaiban. De ezt már megtette helyette Dwayne Johnson 2017-ben. Úgyhogy Jeremy Jackson-nek a jelek szerint a vörös szőnyeg helyett megmarad az edzőterem. A közösségi oldala alapján a hivatása is lett a gyúrás...

Pedig ezzel a külsővel akár Hollywood-i sztár is lehetne - épp, mint gyerekkorában!

FOTÓK: Hobie, Te vagy az? - Ősz szakáll, kockahas és muszklik...
  • Hobie a Baywatchból
  • David Hasselhoff és Jeremy Jackson
  • Jeremy Jackson
  • Jeremy Jackson
  • Jeremy Jackson
  • Jeremy Jackson

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra