Nekiment egy ház kerítésének, majd nem akárhol bújt el a zsaruk elől a 33 éves férfi Sárosdon, de volt más gond is

Megtalálták

A ház tulajdonosa telefonált a rendőrségre, aztán elindult a forró nyomos nyomozás. Sokáig nem tartott. 

A TWN.hu információi szerint pénteken déli 12 óra után nem sokkal érkezett a hívás a rendőrségre, hogy Sárosdon a Komáromi utcában egy férfi nekiment egy kerítésnek a Citroenjével. A sofőr ezt követően összeveszett a ház tulajával majd elsétált. "A kiérkező rendőrök az adatgyűjtést követően azonnal megkezdték a gépjárművezető felkutatását, akit alig egy órán belül a baleset helyszínétől nem messze, egy ingatlan fészerében pokróc alá rejtőzve találtak meg" - írja a rendőrség a közleményében. De kiderült más is.

"A 33 éves sárkeresztúri férfival szemben történt intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a Paksi és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságok a körözését rendelték el, valamint egy további esetben - ittas járművezetés miatt - a Székesfehérvári Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene" - írják. Ezt követően már nem véletlen, hogy ismét mintavételre vitték a férfit, és kiderült, megint ivott.

Elfogását követően az egyenruhások a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították és eljárást kezdeményeztek ellene.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra