Képek bizonyítják: Michael Jordan 31 éves fia szedte fel Pippen 48 éves feleségét - Fotók

Ehhez foghatót még nem is igen hallottunk: a kosárlabda történetének valaha élt legeredményeseb párosának kapcsolatát egy szerelmi ügy teheti örökre tönkre.

Michael Jordan sokak szerint a világ valaha élt legjobb kosárlabdázója. Azt már a szakértők sem vitatják, hogy mindez nem lenne így, ha sikerei csúcsán nem játszik vele egy csapatban Scottie Pippen. Ők ketten hatszor vezették el a bajnoki címig a Chicago Bulls-t, mindezt úgy, hogy ma már az is világos, Pippen gyakran érezte úgy, az érdemei nem kapnak akkora hangsúlyt és nyilvánosságot, mint Jordané. Ugyanezt gondolta és érezte, amikor megjelent a Netflix-en a Bulls utolsó szezonjáról készült tízrészes sorozat, ami Pippen szerint végül Michael Jordan sorozata lett. Így a legendás 33-as egy könyvben írta meg az ő történetét. 

Benne azt is, hogyan szeretett bele egy Larsa nevű nőbe, aki négy gyereket is szült neki. Nos, Larsa összejött Jordan kisebbik fiával!

via GIPHY

Az Nguarded" címmel kiadott életrajzi könyvében Pippen rendszeresen megemlíti, gyakran érezte úgy, nem kap kellő figyelmet sem anyagilag, sem erkölcsileg mindazért, amit tett a Chicago Bulls sikereiért. És azt sem titkolta,  - bár az egész világ azt hitte - valójában nem volt szoros, baráti kapcsolata Jordan-nel. A könyvéből derült ki, hogy csapattársa, Ron Harper mutatta be 1996-ban a libanoni anyától és szíriai apától származó Larsának, akivel azonnal szerelembe estek, összeházasodtak és négy gyremekük született. Larsa, köszönhetően talán annak is, kinek a felesége lett, azóta már önálló tényező Hollywoodban, a Született feleségek sztárja, modell, üzletasszony.

Tavaly mondták ki a válásukat, Pippen számára képekben érkezet a szívdöfés: felesége Jordan legkisebb fiával jött össze!

Leleplező képek: Jordan 31 éves fia szedte fel Pippen volt feleségét!
  • Scottie Pippen válás Michael Jordan szerelem
  • Scottie Pippen válás Michael Jordan szerelem
  • Scottie Pippen válás Michael Jordan szerelem
  • Scottie Pippen válás Michael Jordan szerelem

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra