Drogügy: a TEK kapcsolta le a Valóvilág sztárját - Ismert magyar modell párja volt legutóbb

Egy újabb valóságshow-sztár kezén kattant a bilincs. Az ACnews híre szerint a TEK csapott le a férfira. 

Nem ez az első eset, hogy a ValóVilág című műsor valamelyik szereplője a bűnügyi krónikák szereplője lesz. Az első fecske talán Segal volt, aki hosszú éveket is ült a drogügye eredményeként. Részint szintén a drognak köszönhetően ül most a rácsok mögött VV Aurélió is, akinek egy korábbi felfüggesztett büntetését is le kell ülnie a friss, emberrablási ügye "hozományaként". És máris itt az újabb ügy.

Az ACnews megbízható forrásra hivatkozva írja: a napokban egy újabb celebet tartóztattak le. "A jóképű férfi még annak idején a ValóVilágban tűnt fel és eljutott egészen a dobogós helyig is, majd a műsor végeztével egy ideig élvezte a hírnévvel járó csillogást. Az utóbbi időkben azonban már nem hallatott magáról" - írja a lap.

Hozzáteszik: november 7-én azonban a TEK vonult ki soproni otthonába, hogy felelősségre vonják, amiért kábítószerrel kereskedett.

Az ACnews megkeresésére a hírt sem a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrkapitányság, sem az Országos Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya nem erősítette meg. A TWN.hu hónapokkal ezelőtt már kapott olyan információkat, hogy a VV egyik volt, véletlenü szintén Sopronban élő szereplője illegális szerek által jut jövedelemhez. Ő legutóbb egy országosan ismert modell párja volt hivatalosan. Kapcsolatukról azonban régóta nem volt hír.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra