Holtan szülte meg a kislányát a koronás nő, egy évvel később csoda történt

A várandósság hosszú hetei alatt a leendő szülőkben egyre nagyobb a várakozás, nem volt ez máskép Meganék esetében sem. Aztán a sors kegyetlenül lesújtott.

A 25 éves Megan Eatock megrázó interjút adott a DailyMirror című brit bulvárlapnak. A fiatal nőnek tavaly egy komplikácómentes terhessége volt, aztán a 31. héten furcsa, hasító fájdalmai lettek. Amkor vérezni kezdett, azonnal hívta a szülésznőjét, de valószínűleg már akkor késő volt. Október 9-én operálták meg, kislánya, Cassidy Ray halva született. Megan és párja Jack Cudworth fájdalma mérhetetlen volt. A kórházban azonban lehetőséget kaptak arra, hogy néhány napot a gyászoló lakosztályban töltsenek a gyermekükkel, és elbúcsúzhassanak tőle. Sőt, egy szakember is segített nekik a gyászukat feldolgozni.

Az élet azonban egy újabb fordulattal lepte meg a párt: a fiatal anyuka rövid idő után ismét terhes lett, és idén október 4-én életet adott elhunyt lányuk kishúgának, Ophelia Cassidynek. Megan egy Facebook bejegyzésben elhunyt kislányának mondott köszönetet a gyermekáldásért: "Köszönjük, hogy megáldottál minket a gyönyörű kishúgoddal." Majd egy újabb bejegyzésben érkezett a gólyahír. "Annyira izgatottak vagyunk, hogy láthatjuk, ahogy nősz, és a tudat, hogy a nagytestvéred, Cassidy vigyáz rád, olyan megnyugtató érzéssel tölt el" - írta.

Megan most azért is kampányol, hogy a hasonló sorsú szülők is hasonló támogatásban részesüljenek, mint amilyet ők kaptak kislányuk elvesztése után.

Címlapfotó: Facebook/Megan Eatock

24 óra