Házi készítésű sokkolóval és késsel akarta megölni a feleségét Ferenc, de egy dologgal nem számolt - Fotók

Nem várt problémával találta magát szembe Ferenc, aki egy sokkolóval és egy késsel akarta kiontani a felesége életét. Vádemelést javasolnak.

A TWN.hu információi szerint egy férjétől különélő asszony kért segítséget a pilisvörösvári rendőröktől 2021. június 7-én este, miután a férje egy elektromos sokkolóval, majd egy késsel támadt rá. "A nyomozás feltárta: a házastársak között évekkel azelőtt megromlott a kapcsolat. A férfi a családtagjai előtt és a közeli ivóban is többször kijelentette, meg fogja ölni a feleségét" - írja közleményében a police.hu.

A most érkezett friss jelentés szerint a piliscsabai házuk melléképületében a helyszíni szemle közben megtalálták azokat a gerendára fellógatott hurkokat is, amelyeket a férfi korábban egy videóüzenetében mutogatott a nőnek, sőt, az is kiderült, a gyilkosságot követően öngyilkossági tervei is voltak. Egy kézzel írott búcsúlevél is előkerült, ami ezt igazolja. "Az indok nagy valószínűséggel az volt, hogy a nő megismerkedett és összeköltözött egy másik férfivel" - írják a rendőrök.

Ferenc tervébe aztán egy nem várt körülmény piszkított bele!

Megjöttek a képek: Ferencet álmában keltették a rendőrök, hihetetlen, hogy miért
  • sokkoló emberölés ital
  • sokkoló emberölés ital
  • sokkoló emberölés ital

Címlapfotó: Police.hu

24 óra