Ikerfiúk vették el az ikerlányokat - a gyermekeik most döbbentek rá szüleik titkára - Videó

Az egypetéjű ikrek az egypetéjű ikreknek fogadtak örök hűséget, és azóta mindkét családnak gyerekei születtek. Genetikailag ők testvérek, és most döbbentek csak rá szüleik titkára.

Britanny és Briana között a testvéri szeretet mindig sokkal erősebb volt, mint másoknál, már csak azért is, mert egész életükben minden jelentősebb eseményt összenhangoltan, közösen is éltek meg. Az egypetéjű ikerpár élete akkor sem változott meg, amikor házasodásra adták a fejüket, ugyanis a sorsnak köszönhetően a szívük egy egypetéjű ikerpárért lobbant lángra. Hogy hol? Természetesen egy ikerfesztivlon 2017-ben, ahol megismerték Josh-t és Jeremy-t. A srácok fél évvel később meg is kérték a lányok kezét.

via GIPHY

Jeremynek és Josh-nak így semmi nem volt szokatlan, ami a menyasszonyaik életét illeti, hiszen ők épp ilyen szoros kötelékben nőttek fel egymással. Így, amikor az esküvőt kezdték tervezni, egy percig nem volt kérdés, együtt tartják majd. Az eseményről szinte az egész világ beszámolt, a lányok pedig már ezt követően elmondták, nem lenne ellenükre az sem, ha együtt babáznának. Nos, ez az álmuk is megvalósult, mindketten egy-egy kisfiúnak adtak életet, akik - a szüleik génjeiknek köszönhetően - így is testvérek!

A két kissrác ráadásul most döbbent rá szüleik nagy titkára - zseniális videó került elő!

Hihetetlen képek: az ikerházaspárok gyermekei nagy felfedezést tettek!
  • ikerházaspár
  • ikerházaspár
  • ikerházaspár
  • ikerházaspár
  • ikerházaspár

Címlapfotó: Instagram/salyerstwins

24 óra