Síró kisfiához sietett a szobába, amit ott látott az anya, az az egész világot sokkolja

"Olyan volt, mint egy rémálom vagy egy horrorfilm, még mindig traumát okoz. Hallottam, hogy a kétéves fiam sír az ágyában - és amikor bejöttem, csupa vér volt!"

Ezekkel a drasztikus szavakkal írta le egy liverpooli anya azt a megrázó pillanatot, amikor meglátta a szobájában síró kétéves kisfiát. A hétvégén a Liverpool Echo című lapnak mesélte el a hátborzongató élményét a névtelenségét megőrizni kíbánó édesanya. "Sokkos állapotban térdre estem, fogalmam sem volt, mi történt, amíg nem láttam, hogy a patkány elszalad mellettem. A kétéves kisfiam mindennek szemtanúja volt, és azóta rémálmai vannak" - mondta a brit nő, aki egy csecsemő édesanyja is.

A nő azonnal kórházba vitte a fiát, a lap az orvosi katonjáról is idézett. "Több patkányharapás egy vad patkánytól ma reggel, miközben aludt az otthoni címén. A pácienst az Alder Hey-i plasztikai sebészhez és fertőző betegségek osztályára utalták." Az is kiderült: a kisfiú szerencsére megúszta a műtétet, és nem lett fertőző betegsége sem. A lelki sérülései azonban súlyosak. A család így azóta sem tért vissza otthonába, helyette rokonoknál lakik.

via GIPHY

"Nem mehetünk vissza oda. A támadás óta más patkányokat is hallottunk szaladgálni, nem tudunk ott tovább élni. Valamit tenni kell, mert tényleg nem akarom, hogy ez egy másik családdal is megtörténjen." Közben a városi önkormányzata is vizsgálatot indított, mert a jelek szerint a patkány a város csaornarendszeréből, a WC-n keresztül juthatott be a házba.

Címlapfotó: 

24 óra