Rém kínos: Összefutott Dicaprio exe és új szerelme - Nem akárhol - Fotók

Gyanítjuk: Leonardo Dicaprio exe sejthette, hogy így lesz, így a jelenlétével bevitte a mélyütést utódjának.

Alig egy hónapja ért véget a 47 éves Leonardo DiCaprio és a 25 éves modell, Camila Morrone kapcsolata. És ez - hogy is lehetne másképp - nem sokkal a lány 25. születésnapja után. A sajtó azóta százszor megírta: a színész eddig valamiért mindig szakított a párjaival még azelőtt, hogy ezt az életkort betöltötték volna. Aztán jött a mélyütés: Dicaprio a szupermodellel, Gigi Hadid-dal randizik. A kisgyermekes anyuka 27 éves - ki érti ezt?!

Az benne volt a pakliban, hogy a két nő találkozik majd az életben, hiszen mindketten modellek és a világ elitjéhez tartoznak ma már. Nos, ezen már túl is vagyunk! Gigi Hadid a milánói divathéten lpett a kifutóra, ahol váratlanul megjelent Leo exe, Camilla is. Ráadásul ezúttal a kifutó mellett, az első sorban ülve mustrálhatta meg utódját. Talán még azért is imádkozhatott, hogy Gigi megcsússzon...

Camilla Vanessa Hudgens és Nicky Hilton társaságában:

Fotó: Profimedia/RedDot

Hadid viszont a tőle elvárható módon mutatta be az új Versace-kollekciót. A kifutón egy bokáig érő fekete ruhában és platformos magassarkú cipőben ment végig. Hogy Camila tudta-e, hogy összefut majd Gigivel, az nem derült ki. 

Fotó: Profimedia/RedDot

A The Sun szerint egyébként Camila volt az, aki augusztus végén véget vetett a kapcsolatának Leóval. Állítólag a színész azt akarta, hogy a modell hagyja abba a karrierjét és szüljön neki egy gyereket. Ő egyelőre ezt nem szerette volna.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra