Hivatalos: ez a 27 éves sztár Leonardo Dicaprio új szerelme - Fotók

Az elmúlt hetekben számos pletyka keringett róluk a sajtóban, egy bennfentes most határozottan kijelentette: összejöttek.

Néhány hete derült ki, a 47 éves Leonardo DiCaprio a nyár elején szakított Camila Morrone-val. Ezt követően napokig csak arról olvashattunk, hogy az Oscar-díjas színész eddig szinte minden barátnőjét dobta, mielőtt azok betöltötték volna a 25. életévüket. Ezért is hitetlenkedett mindenki, amikor az elmúlt hetekben arról kezdtek cikkezni, Dicaprio a 27 éves sztármodell, a gyermekét egyedül nevelő anyukának, Gigi Hadidnak csapja a szelet.

Most az Us Weekly magazin egyik forrása azt állítja: hivatalosan is együtt vannak! Sőt, a nagy szívtipró hírében álló színész igencsak gyengéd és figyelmes a fiatal anyukával. "Természetesen gyönyörűnek tartja a őt, de azt is gondolja, hogy okos és menő ember, aki nagyon kulturáltan és művelt módon áll az élethez" - mondta a bennfentes. Ráadásul sok közös barátjuk is van, akik mindnyájan örülnek, ha együtt látják őket, még akkor is, ha ez sokakat meglepett.


 

Fotó: Profimedia/RedDot

"Közel a 48-hoz sokkal csendesebb lett, és a barátainak is utalásokat tesz arra, hogy már nem érdekli annyira a playboy-élet" - folytatta a lap forrása.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra