700 férfival bújt ágyba a Nagy Ő szereplője a függősége miatt, most új munkája van

Hosszú éveken át szenvedett a függősége miatt a Nagy Ő ausztrál kiadásának a versenyzője, most meglepő dolgot jelentett be.

Belinda Rygier-nek sikerült megfordítania a dolgokat, már képes kellő távolságtartással beszélni a vadászösztönéről. És azt sem titkolja, számításai szerint 700 "áldozata" van a szenvedélyének. A nő a Dailymail Australia című lapnak nyilatkozva bevallotta, hogy azokban az időkben a szex gondolata folyamatosan a fejében volt. Így még a szupermarketben történő normál bevásárlás is gyakran másodlagossá vált. "Vásároltam, és arra gondoltam: "Ó, vajon érdekelném-e őt?"

Valójában mindenhol férfiakat (és elmondása szerint néha nőket) keresett, de a fő vadászterületei a klubok és bárok voltak. "Abban a pillanatban, hogy kint voltam, azt kérdeztem: "Hol van egy dögös srác?"." - emlékezett a lapnak, és azt sem titkolta, a barátai sokat szenvedtek miatta, ugyanis amint a horgára akadt valaki, mindenkit ott hagyott. "A szex az egyetlen függőség, aminek a rabja vagyok, mert ettől éreztem magam szeretve. A szerelem az, ami igazán hiányzott az életemből" - mondha most, már felvilágosultan.

Aztán egy alkalommal nagyon mellényúlt a választásával, egyik partnere bántalmazta. "Amikor lelökött a lépcsőn, és bezárt a garázsba, egy monoklim is volt, és azt hitték (az orvosok - a szerk.), hogy eltört a kezem" - emlékezett Rygier. "Elég rossz volt. Elmentem dolgozni, és hazaküldtek. Jött a rendőrség, és azt mondták - mivel volt egy karcolás a karján a gyűrűmtől, miután megpróbáltam ellökni magamtól -, mindketten börtönbe kerülhetünk családon belüli erőszakért" - így a nő, és ez volt számára az utolsó lökés, hogy úgy érezze változtatnia kell.

Hosszú hónapok alatt így megtanulta, hogy másképp kezelje az érzéseit és a vágyait. Azóta pedig már szerelmi coach-ként épít a netes karrierjét. Más nőket szeretne megtanítani arra, hogyan alakítsanak ki egészséges kapcsolatokat és hogyan szeressék önmagukat.

Címlapfotó: Instagram/belindalove_coach

24 óra