Lebukott: ez a 22 éves elvált modell Leonardo DiCaprio új szerelme - Fotók

Néhány napja derült ki: 5 évnyi szerelem után dobta ki a barátnőjét Leonardo DiCaprio. Az is kiderült, a Hollywoo-i sztár azért szakíthatott, mert a párja betöltötte a 25-öt. Most egy 22 éves lánnyal bukott le. 

Sajtóhírek szerint néhány hete kiadta az útját fiatal barátnőjének, Camila Morrone-nak, akivel öt éve volt együtt és akit két éve az Oscar-gálára is magával vitt. A szakítás oka a sajót szerint az lehetett, hogy a lány már a 25-öt töltötte néhány hete. Márpedig Leo múltja egyértelműen bizonyítja, az összes barátnőjével szakított, még azelőtt, hogy betöltötték volna a 25-öt. Nos, mindezek fényében senkit nem lep meg a hír, máris egy fiatal modellel fotózták le. 

Új választottja csak 22 - azaz meg is felel az igényeinek!  

via GIPHY

Július végén lLeonardo Dicaprio Saint-Tropez-ban ünnepelt haverjával, Tobey McGuire-rel, akkor a sajtónak csak annyi tűnt fel, hogy a francia riviérára szerelme, Camila Morrone nélkül érkezett. Vadul kigombolt ing, vörösre sült arc és sok fiatal nő - nagyjából így jellemezhetnnk az akkor készült képeket. Most pedig már az is kiderült, hogy köztük ott volt egy 22 éves ukrán származású szépség, egy milliárdos leszármazottja.

Ő lehet Leo új kedvese - nem mindennapi vagyon örököse lesz.

Nehézbombázó: ez a 22 éves elvált lány DiCaprio új szerelme!
  • Camila Morrone és Leonardo DiCaprio
  • Leonardo Dicaprio
  • Maria Beregova
  • Maria Beregova
  • Maria Beregova

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra