Kihullott a baba haja a születése után, ami ezután a fejére nőtt, nem csak a szüleit lepi meg - Fotók

Az, hogy a babák a születésük után elvesztik a hajukat, teljesen normális, ami ennek a kisfiúra a fejére nőtt utána, már a szakértőt is meglepi.

Akiknek van már gyereke, vagy a családjukban több is született, mint tudják, a picik az érkezésük után gyakran elvesztik a hajukat. Ez teljesen normális, így az egyéves Locklan szülei sem aggódtak különösebben, pláne, hogy nekik sem az első gyermekük volt a kisfiú. Utólag azonban már azt is ki lehet jelenteni, hogy a szülők, Katelyn és a férje sejthettek valamit, azaz nem véletlenül adhatták a Locklan nevet. (Már magyarul is rögtön a lokni szó jut az eszünkbe - A szerk.) Bár a kisfiú hajáról ma már elsősorban más jut az ember eszébe.

Nos, kiderült, a kisfiúnak egy különleges szindrómája van, amit 1973-ban ismertek el "betegségként". Az Orpha.net szerint az érintettek három és tizenkét hónapos koruk között hirtelen világos szőke hajat növesztenek, ami nemcsak száraz és makacs, hanem ki is áll a fejbőrből, és különböző irányokba nő. Azaz nem lehet megfésülni sem. Ráadásul a rendellenességnek gyakran vannak velejárói is, például az ujjak és a fogzománc rendellenességei, vagy akár az ekcéma is.

Locklan az ápolatlan haj szindrómájával lett az Insta-sztárja - tízezrek őrülnek meg érte!

FOTÓK: Így néz ki ma Locklan - Megőrülnek a nők a kisfiú hajáért!
  • ápolatlan haj szindróma
  • ápolatlan haj szindróma
  • ápolatlan haj szindróma
  • ápolatlan haj szindróma

Címlapfotó: Instagram/uncombable_locks

24 óra