18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

Borzalom: elvágta a szerelme nyakát, betette a kedvenc számát, majd addig fogta a kezét, míg meg nem hal

Megdöbbentő, miért tette

A férj beismerte a tettét, és meg is magyarázta a rendőrségnek. Ilyen brutális kegyetlenséget még ők sem láttak eddig.

Június végén bukkant a rendőrség a 21 éves nő holttestére, a fiatal lány torkát átvágták. Hamar kiderült, az áldozat Quynh Pham, aki a jobb élet reményében költözött az Egyesült Államokba Vietnámból. Ott az interneten ismerte meg a vele egykori Xichen-t, hamar egymásba szerettek majd össze is házasodtak. Ezt követően kezdődtek a problémák, amelyek végül a brutális gyilkossághoz vezethettek.

Fotó: GoFundMe/Ryan Tran

A ClickOrlando híre szerint a férfi többször megverte feleségét, a rendőrség többször is járt náluk, utoljára alig 11 nappal a tragédia előtt. A férfinek állítólag nem tetszett a neje életmódja, de az is tény, a férfi pszichológiai problémákkal küzdött. Januárban még pszichiátrián kezelték. Június 21-én este dühe végül annyira elhatalmasodott, hogy kegyetlenül megölte feleségét, akivel alig egy éve voltak házasok.

A férfi vallomása sokkolja a világot.

A lány torkát egy konyhakássel vágta el, majd a haldokló nőt a fürdőszobába vonszolta, és a fürdőkádba fektette. Utána bekapcsolta a kedvenc zenéjét, majd megfogta a kezét és megvárta, míg meghal. Aztán magára hagyta és másnap már a munkahelyére sem ment be. Az őt telefonon kereső főnöének pedig csak annyit mondott: "Valami kimondhatatlan dolgot tettem vele." 

A férfit letartóztatták, a lány barátai és okonai pedig az interneten indítottak gyűjtést, hogy a holttestét Vietnámba szállíthassák. A férfi, ha elítélik, halálbüntetést is kaphat.

Címlapfotó: GoFundMe/Ryan Tran

24 óra