Horror: kinyitotta a nő a bőröndjét a nyaralás után és azonnal ordítani kezdett

Manapság már annak is örül az ember, ha egy repülőút után megtalálja a kofferét, Hannah azon "szerencsések" egyike, aki ráadásul több dolgot vitt haza benne, mint sejtette.

Tájföldön nyaralt a 20 éves cardiffi lány, az idő - mint ahogyan az ilyenkor lenni szokott - nagyon hamar elrepült a tengerparton. Ugyanakkor Hannah esetében a megérkezés is emlékezetes lett, hiszen nem akármilyen meglepetés várta otthon. Elég volt csak kinyitnia a börőndöt, és máris sikítani kezdett...

"Amikor megérkeztem, a bőröndömet átvilágították, mielőtt elhagyhattam volna a repülőteret. Szóval nem tudom, hogyan nem lehetett nem észrevenni"

- mondta később a Yahoo News híre szerint.

A lány poggyászából ugyanis egy hatalmas béka került elő, akit végül a szobatársa segítségével sikerült befogni. A lány végül a közösségi-oldal segítségével talált egy hüllőszakértőre, aki személyesen jött el a békáért. A gyanús szerint az állat titokban bújhatott el a lány egyik cipőjében, úgy került a táskába. Alkalmi gazdájától a Robbert nevet kapta.

Jackie Hamilton, af hüllőszakértő is kommentálta a különös esetet, ami - mint kiderült - egy méretes varangyról szól: "Általában Thaiföldön és a környező területeken találhatók. Gyakran élnek lakott területeken, így nem meglepő, hogy ez a varangy utat talált Hannah cipőjébe." Az állatot egyébként megviselte a hosszú út, de egy kiadós hidratálás és néhány bogár sokat segített rajta.

Címlapfotó: TikTok/hannahturian-Facebook/Hannah Turian

24 óra