Sokk: őrizetbe vették a rendőrök a 25 éves Insta-modellt - Vérben úszott mindene - Fotók

Néhány hónapja vesztette el a szerelmét, ő maga szúrta le. Azt állították, önvédelemből tette, szerdán azonban váratlanul rendőrök mentek érte. 

Vajon mennyire volt mély és igaz ez a szerelem? - tettük fel a kérdést idén áprilisban, amikor kiderült, egy huszonéves népszerű Insta-sztár késsel szúrta halálra a szerelmét. A rendőrség akkor sokáig csak azt vizsgálta, hogy szándékosan tette, vagy csak önvédelemből. Korábban ugyanis több lap is arról számolt be, a rendőröknek többször ki kellett vonulnia a pár otthonához, hiszen gyakran összevesztek. 

Szerdán váratlan fordulatot hozott az ügy - a 25 éves lányt letartóztatták.

A lány ügyvédjét is sokkolta a letartóztatás híre, hiszen - mint azt a TMZ-nek elárulta - együttműködtek a hatósággal, sőt, felajánlották, ha vádat emelnének, Courtney önként adja fel magát. Az jogász szerint a párja támadt rá a lányra, fojtogatta őt, így "nem maradt más választása, mint erővel válaszolni az erőre". A tragédia után a lány egy kórházba vonult be, hogy kezeljék, és továbbra is állítják, családon belüli erőszak és emberkereskedelem áldozata ő. Ennek ellenére szerdán kivonult a rendőrség és őrizetbe vette őt.

Megdöbbentő képek és videók érkeztek - sok furcsaság derült ki a brutális késelésről!

Megrázó képek: így rohanták le a rendőrök az Insta-sztárt!
  • ourtney Clenney
  • ourtney Clenney
  • ourtney Clenney és Christian Obumseli
  • ourtney Clenney

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/courtneytailor

24 óra