Egy 19 éves magyar énekes halt meg az M1-esen - Fotó

Megrendítő búcsú

Az M1-es autópálya egyik lehajtójának körforgalmában szenvedett balesetet, az autó alá szorult. Iskolája bejegyzéséből derült ki, egy tehetséges énekes az áldozat.

A rendőrség a hét közepén adott hírt a balesetről. "Ismeretlen sofőr közlekedett személygépkocsival 2022. augusztus 2-án 17 óra 45 perckor a Tatai úton. A 43-as kilométerszelvényhez érve, az M1-es autópálya lehajtójának körforgalmában – eddig ismeretlen okból – az útról letért, majd egy fém oszlopnak ütközött, amelynek következtében az autó felborult. A járművet vezető férfi az ütközés során a gépkocsiból kiesett és a jármű alá szorult. A gépkocsivezető a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette" - írta a police.hu.

Alig egy nappal később a Czutor Gergely Bencés Gimnázium a közösségi oldlaán hozta nyilvánosságra, iskolájuk diákja az áldozat. "Harangszó elhunyt öregdiákunkért A mai napon 17 óra 45 perckor megszólalnak templomunk harangjai, imádságra hívnak idén érettségizett öregdiákunkért, Mithay Benedekért, aki tegnap tragikus autóbalesetben életét vesztette" - kezdik szerdán közzétett bejegyzésükben.

"A Mindenható Isten, akinek dicsőségére éveken át hűségesen szolgált iskolánk énekkarában, fogadja be őt jóságosan a mennyei hazába. Gyászoló családját, tanárait, diáktársait és barátait pedig erősítse meg a Szentlélek vigasztalása. Adj, Uram, örök nyugodalmat neki, és az örök világosság fényeskedjék neki. Nyugodjék békében. Amen" - zárják soraikat.

Őszinte részvétünk minden hozzátartozónak!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra