Hónapok óta bújkált István, aki 15 év börtönt kapott - nem akárhol találtak rá - Videó

A terrorcselekmények miatt keresett bűnöző tagja volt annak a 2007-ben életre hívott nemzeti radikális mozgalomnak, amihez számos erőszakos bűncselekmény köthető. A hónapok óta körözött 41 éves Sz. E. Istvánt a KR NNI fejvadászai fogták el a TEK segítségével.    

A Fővárosi Törvényszék idén márciusban 15 év letöltendő börtönre ítélte Sz. E. Istvánt. "A 41 éves magyar-román kettős állampolgár tagja volt annak a Hunnia névre hallgató szervezetnek, amit B. György hívott életre még. Hozzájuk köthető számos 2007-ben és 2008-ban elkövetett erőszakos bűncselekmény" - közölte a rendőrség. A vádlott a bíróságon már meg sem jelent, elrejtőzött, s a hatóságok számára elérhetetlenné vált.

A férfit hiába keresték, nem jártak sikerrel, így a Készenltéi Rendőrség vette kézbe az ügyet. Nekik augusztus 2-án, kedden sikerült lokalizálni a férfi tartózkodási helyét, majd "tekintettel bűnlajstromára, illetve arra, hogy 2017-ben már egyszer sikerült megszöknie a rendőrök elől, elfogásához segítségül hívták a Terrorelhárítási Központot" - folytatja a rendőrség.

Nem akárhol bukkantak rá Istvánra Nógrád megyében - elfogásáról képek és videó is érkezett!

Fotók: Nógrád megyében csaptak le a férfire, nem akárhol, a munkahelyén...
  • Top 50 körözött
  • Top 50 körözött
  • Top 50 körözött

Címlapfotó: Police.hu

24 óra