Nem volt szerencséje a kaparóson Jánosnak, bűnbe esett, hogy pótolja a hiányt - Videó

Lezárták a nyomozást a 31 éves férfival szemben, vádemelást javasolnak a rendőrök. Jánosnak a kaparóson nem volt szerencséje.

2021. december 13-án kiraboltakegy józsefvárosi lottózót. A  Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen indtott nyomozást. A TWN.hu információi szerint az elkövető tavaly decemberben ment be egy lottózóba, megfenyegette az eladót, majd fel is lökte. Ezt követően markolta fel a pénzt, majd kereket oldott. 

"A fővárosi nyomozók azonosították az elkövetőt, és a 31 éves B. János ellen 2022. május 1-jén elfogatóparancsot adtak ki" - közölte a rendőrség, majd friss közleményükből az is kiderült: a férfi május 11-én feladta magát a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

"Vallomást tett és elmondta, hogy a bűncselekmény előtti napokban 300 ezer forintot vesztett kaparós sorsjegyeken és csak annyi pénzt akart elvinni, amennyit elvesztett" - írja a rendőrség. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte letartóztatását.

Címlapfotó: Police.hu

24 óra