Elárulta a titkát: ezért tagadhat le 40 évet is a Charlie angyalai legendás sztárja - Fotó

1976 és 1981 között futott a tengerentúlon a legendás sorozat, a főszereplők felett ugyancsak elrepült az idő. Leszámítva Jaclynt. A 76 éves színésznő most elárulta "fiatalsága" titkát.

Már az alaptörténet is izgalmas: három rendőrakadémiát végzett nő, Sabrina Duncan (Kate Jackson), Jill Munroe (Farrah Fawcett), valamint Kelly Garrett (Jaclyn Smith) egy ügynökség Los Angeles-i irodájában magánnyomozóként dolgoznak. Főnökük, a dúsgazdag Charlie, akivel sosem találkoznak, csak egy hangszórón keresztül adja a megbízásokat. A főszereplők közül Farrah Fawcett lett a leghíresebb, ő 2009-ben, 62 éves korában hunyt el egy súlyos, hosszan tartó betegség után.

Néhány hete pedig a Kelly szerepét alakító Jaclyn Smith virít a címlapokon - 36 évesnek se néz ki!

A "Charlie angyalai" sztárja, Jaclyn Smith 76 évesen úgy néz ki, mintha a 30-as évei közepén járna - írtuk meg mi is néhány hete. Bár már büszke nagymama, a külseje a jelek szerint szinte semmit nem változott az elmúlt évtizedekben. A fenti képén egy csinos fehér blúzt visel, kiengedett, hullámos haja a vállain pihen. Egy szolíd smink, fiatal, ráncmentes bőr. Irigylésreméltó - ez a legjobb szó rá.

De vajon mi a titka? - feszegettük néhány hete. Nos, a színésznő most elárulta - megdöbbentő dologgal "fiatalodik"!

Kattints a folytatásért!

24 óra