Kikotyogták Taylor Swift féltett titkát - Így tudta elhallgatni eddig

Egy bennfentes árulta el egy lapnak az énekesnő féltve örzött titkát, felrobbantak a híroldalak.

Öt éve él boldog kapcsolatban Joe Alwyn, brit színésszel, a friss hír szerint szintet lépett Taylor Swift-ék kapcsolata. A párt nagyon ritkán látni együtt, legutóbb egy romantikus nyaralásukon egy paparazzinak sikerült megörökíteni őket. A ost kiszivárgó hír kapcsán az is kiderült, a legközelebbi barátaiknak és rokonaiknak is meg kellett esküdniük, senkinek nem beszélnek róla. A The Sun című lapnak valaki a Twitteren azonban megírta a titkot:

A 32 éves Taylor Swift-et eljegyezte szerelme, a 31 éves  Joe Alwynt!

A pár állítólag már hónapok óta jegyben jár. "Taylornak gyönyörű gyűrűje van" - közölte a forrás a lappal, és meglepő dolgot is elárult. Csak a zárt ajtók mögött viseli, így tartja titokban az eljegyzésüket. "Taylor és Joe hihetetlenül boldogok és nagyon-nagyon szerelmesek. Azt akarják, hogy szerelmüket minél távolabb tartsák a kameráktól. Ez csak nekik szól. És amikor kimondják majd a boldogító igent, biztosan nem lesznek ott. olyan magazinok, mint a Vogue, a Rolling Stone vagy a Hello!" - árulta el a bennfentes.

Érdekes, hogy az énekesnő a korábbi kapcsolatait a nyilvánosság előtt élte meg. Volt párjai közt olyan hírességek vannak, mint Harry Styles, és a sztár DJ, Calvin Harris.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra