Ez a chat bizonyítja: Cameron Diaz 8 év után visszatér a filmvászonra

Nyolc éve lassan, hogy nyugdíjba vonult, azóta is ritkán szólalt meg, de élete egyik legjobb döntéseként kommunikálta ezt. A most megjelent friss hír azonban tűzbe hozza a világot: Cameron Diaz újra forgat.

2014-ben meglepte az egész világot, amikor bejelentette, visszavonul. Cameron Diaz alig túl a 40-en döntött úgy, kivonul Hollywood-ból és borászként folytatja életét. A szőke színésznő 2014-ben az Annie című musicaladaptációban egy megkeseredett, részeges énekesnőt, Miss Colleen Hannigant alakította, aki már szintén visszavonult. Cameron azóta is ritkán nyilatkozott az életéről, az néhány éve kiderült, titokban anya lett, Hollywood-ról azonban azóta sem volt jó véleménye. 

Mindezek fényében nem csoda, hogy a visszatérése híre ekkorát robban. Az internetre fel is került egy chat - a bizonyíték!

Cameron Diaz hamarosan a Back in Action című akciófilmben lesz látható, amit a Netflix gyárt. Azt, hogy Cameron visszatér, nem is saját maga, hane Jamie Foxx jelentette be. A közösségi oldalán közzétette a beszélgetést, amelyben a legendás NFL-sztár, Tom Brady is részt vett. Ő az, akinek tippeket kellene adnia Cameron Diaznak, hogyan kell visszatérnie a visszavonulása után.

Tény: ideálisabb jelölt nem lett volna erre a szerepre. 

"Beszéltem Jamie-vel, és azt mondta, szükséged van néhány tippre, hogyan térj vissza a visszavonulásból. És ebben viszonylag sikeres voltam" - mondta Brady a chatelés során. A Netflix azóta megerősítette: Igen, a hír igaz! Cameron hivatalosan is visszatért! A dolog pikantériája még, hogy utolsó filmjét szintén Jamie Foxx oldalán forgatta, most vele is térhet vissza a vászonra.

Cameron egyébként Hollywood egykor legjobban fizetett színésznője, akinek vagyonát 245 millió dollárra, azaz 93 milliárd forintra becsülik.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra