Bréking! Megdöbbentő dolgot állít a Maddie ügyében gyanúsított férfi ügyvédje - Bejelentést tett az ügyészség - Fotók

Váratlan bejelentés miatt ismét a címlapokon a másfél évtizede eltűnt kislány ügye: a portugál ügyészég csütörtökön tette hivatalossá, van az ügynek gyanúsítottja.

Alig volt három éves, amikor egy portugáliai nyaralóból nyom nélkül eltűnt, a szülei azóta is minden követ megmozgattak, hogy a kislányuk nyomára bukkanjanak. Maddie McCann története immáron 15 éve járja körbe rendre a világot, az elmúlt években pedig ismét egyre gyakrabban - ugyanis egy német férfit hoztak összefüggésbe a lány eltűnésével. Igaz, a más bűncselekmény miatt épp börtönbüntetését töltő Christian Brückner néhány napja épp úgy nyilatkozott, hogy máig senki nem hallgatta ki őt Maddie-vel kapcsolatban.

Most Potugáliából érkezett egy friss hír, ráadásul hivatalos forrásból.

A portugál ügyészség csütörtökön Portimão kikötővárosban jelentette be, hogy hivatalosan is egy németet gyanúsít azzal, hogy 2007 májusának elején elrabolta és meggyilkolta az akkor hároméves Madeleine McCannt. Ez a Bild híre szerint egy kisebb szenzáció. Emlékeztenek: a kislány eltűnése után 5 hónapon át a szülei, Kate és Gerry McCann voltak a gyanúsítottak az ügyben. Azóta ezidáig senki. Christian Brückner ügyvédje megszólalt a bejelentést követően és megdöbbentő dologra hívta fel a figyelmet.

Mégsem ítélhetik el a férfit? Az ügyvéd határozott vlaszt adott!

Ezt a férfit gyanúsítják hivatalosan - Ügyvédje szerint nem kell aggódnia
  • Christian Brückner
  • Maddie MacCann
  • Maddie és a szülei
  • Maddie McCann

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra