Szomorú hírt közölt Dombi

Eltűnik egy időre a népszerű humorista - Dombi egy bejegyzésben árulta el a döntése okait.

Ötödik önálló turnéján van túl a népszerű humorista, aki ebből az apropóból interjút adott a Dumaszínháznak. Abban árulta el, egy időre most eltűnik a nyilvánosság elől. "Egy kicsit visszavonulok. Eddig úgy volt, hogy mire befejeztem egy turnét, már kész volt az új előadás, de most nincs. Úgyhogy egy picit örülök annak, ami eddig volt, és kicsit hátra kell dőlnöm. Igyekszem pihenni, feltöltődni. Most, hogy megint kinyílt a világ, lehet utazni, próbálok megélni új dolgokat és inspirációt gyűjteni. És remélhetőleg jövőre vissza fogok térni a hatodik estemmel" - magyarázta a portálnak.

A közösségi oldalán az alábbi gondolatokkal osztotta meg az interjút. "Kedves követőim, feliratkozóim, nézőim, hallgatóim! Az ötödik önálló estem turnéja áprilisban véget ér. Ezúttal azonban nem jön azonnal a következő, mint ahogy szokott...

Negyvennégy lettem, na meg férj, aztán apa és utána majdnem megpusztultam. Mozgalmas évek voltak ezek.

Most egy kicsit eltűnök. Igyekszem inspirációt gyűjteni, újratölteni a lelkem, nagygenerálozni a testem. Remélem mihamarabb újra találkozhatunk a színpadon! Köszönöm a sok-sok éve tartó töretlen figyelmet, urambocsá' szeretetet!"

- írta Dombi a Facebook-on.

Címlapfotó: Instagram/dombipisti

24 óra