Elcsábította a 91 éves Clint Eastwood 28 éves barátnőjét a 81 éves Al Pacino - Fotók

Mick Jagger már a múlt, mint ahogyan Clint Eastwood is. A szexi Insta-sztár újabb nagyvaddal bukott le: Al Pacino-val töltötte az éjszakát.

Az elmúlt évek egyik legfelkapottabb híre volt, hogy egy tőle 64 évvel fiatalabb nővel jött össze a 91 éves Clint Eastwood. A furcsa párról több közös kép is készült, aztán az is kiderült, a fiatal cicababa nem ismeretlen a Hollywood-i matuzsálemek között, hiszen mielőtt összejött az Oscar-díjas színésszel, a ma már 78 éves, ötszörös Grammy-díjas Mick Jagger párja is volt. Nos, a jelek szerint a nagy korkülönbség nem zavarhatja a gyönyörű fekete lányt, így nem valószínű, hogy ez volt az ok, de ami tény:

a 91 éves Clint Eastwood után most a 81 éves Al Pacino-val jött össze.

via GIPHY

25 évesen indult Al Pacino pályája, és mára már mindent elért, amit élő ember színészként elérhet: Oscar-, BAFTA-, Golden Globe és Emmy díja is van. A magánélete azonban nem lett ennyire sikeres, ennek közsönhetően Hollywood örök agglegényének tartják. Néhány komolyabb kapcsolata volt, az egyik Beverly D’Angelo-val, akivel még 1997-ben jöttek össze, majd 2003-ban mentek szét, majd 2008 és 2018 között Lucila Pollak párja volt.

A 81 éves háromgyermekes apuka a jelek szerint még érzi magában az erőt - randizni vitte a 28 éves cicababát!

Íme a leleplező képek - a 28 éves cicababát szétszedik a közösségi oldalán!
  • Mick Jagger és Noor
  • Clint Eastwood és Noor
  • Al Pacino
  • Al Pacino és Noor
  • Noor Alfallah

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra