9 nem elég: újabb két feleséget keres magának ez a férfi - Fotók

Kilenc nőt vett feleségül a brazil Casanova, ráadásul egyszerre. Az egyik asszony azonban bejelentette, válik, így most újabb két szeretőt keres.

Arthur nagykanállal falja az életet, és legfőképpen a szerelmet. A brazil férfi nem rajong a monogámiáért, és ebből nem is csinál titkot. Sőt, valósággal lázad ellene, és ez megmutatkozik a mindennapjaiban és a közösségi oldalán is. Hogy nyilvánosan is megmutassa, hogy ez mennyire így van, hogy a "szabad szerelem" híre általa a világot is bejárja, a brazil Casanova tavaly novemberben oltár elé kísérte a szerelmét.

Mind a kilenc nőt, akivel akkor élt!

Egy ideig úgy tűnt, minden tökéletesen alakul a rendkívüli család életében, ám az egyik asszonynak, Agathanak elege lett - úgy döntött, elválik és elhagyja a férjét. A Daily Star című brit bulvárlap szerint a modell beismerte, hirtelen rátört az érzés, csak magának szeretné a férjét. Arthurnak azonban határozott volt a válasza: "Nincs értelme - osztoznunk kell" - mondta a Casanova, aki végül megértette a lány álláspontját, és elengedi őt. 

Ugyanakkor már tudja, rövidesen két nőt kell majd keresnie ismét maga mellé. És határozott terve van mindegyikkel...

Hihetetlen képek: így él a feleségeivel a brazil Casanova - Új feleségeket keres!
  • Casanova
  • Casanova
  • Casanova
  • Casanova
  • Casanova

Címlapfotó Instagram/arthurourso

24 óra