Botrány: 18+-os ruhában ment a bemutatóra Bella Thorne és a húga - Fotók

A Disney gyereksztárja volt, néhány éve Bella Thorne csak a testével tud a hírekbe kerülni. Csoda, hogy azzal is keresi a kenyerét? 

Magyarországon Indul a risza! címmel 2011. januárjában mutatták be először a Disney Channel saját gyártású családi, gyereksorozatát, amelynek a főszereplője egy csapásra lett világsztár. Főként a gyerekek között. Az akkor 13 éves Bella Thorne  egy lázadó, kalandkereső lányt, CeCe Jones-t alakította, aki mindamellett, hogy a szabályokat sosem tartja be, általában a legjobb barátnőjét, Rocky Blue-t is veszélybe sodorja. Amúgy meg imád táncolni.

A lázadó kislányból lázadó nagylány lett - Bella Thorne ismét botrányt okozott!

via GIPHY

Bella ma már 24, egy igazi lázadó, akit mindenki ismer. Persze, azóta nem az Oscar-, vagy Grammy-díjainak köszönhetően. Az egykori gyereksztár ma már főként a botrányaival és a meztelenkedéssel kaparta össze több mint 25 milliós Instagram-táborát. Volt, hogy saját maga hozta nyilvánosságra a tőle ellopott meztelen képeit, majd nemrég regisztrált a honlapra is, hol a lányok pénzért árulják a pikáns tartalmaikat. A szerelmével is posztolt már illetlen videót, és a jelek szerint ez a fajta élet is eltartja az egykori tehetséget.

Most épp egy bemutatóra ment el a húgával, olyan botrányos ruhákban villantottak, hogy ilyet még nem láttál!

Sokan kiakadtak a testvérpáron: ilyen ruhákban mentek emberek közé!
  • Zendaya és Bella
  • Bella Thorne
  • Bella és Dani Thorne
  • Bella és Dani Thorne
  • Bella és Dani Thorne

Címlapfotó: Instagram/bellathorne

24 óra