A Harry Potter Draco-jához hasonlítják új hajával Gigi Hadid-ot - Fotók

A Burberry divatbemutatójára szőkítették ki, a jelek szerint civilben is hordja a patinaszőke frizurát. Igen ám, de látszólag tönkre is tette a hidrogén, a rajongók pedig Draco-t ismerik fel így benne...

Az elmúlt években a leginkább a magánéletével került a címapokra, Gigi Hadid férjhez ment Zayn Malikhoz, majd nem sokkal később egy gyönyörű kislányuk is született. Hihetetlen, de a sztárpár kapcsolata hirtelen mégis véget ért, ráadásul viharosat. Gigi Hadid anyja állította nyilvánosan, lányát megütötte a férfi. Persze, Zayn nyilvánosan utasította vissz vádakat és közölte, mindent meg fog tenni, hogy a családjuk megbékéljen, és nyugalomban nevelhesse gyermekét.

Nos, Gigi azóta visszatért a kifutóra és már modellként van címlapon! Élete leggázabb frizurájával épp...

via GIPHY

Gigi Hadid néhány hónapja visszatért a szakmájába, előbb csak fotózásokon, majd a kifutón is megmutatta, nem véletlenül van ott a világ legkeresettebb modelljei közt. Néhány napja méis meglepte a világot, hiszen platinaszőke hajjal jelent meg a Burberry kifutóján. Ráadásul a jelek szerint azóta is viseli. Igaz, míg a világos haj a kifutón bevált, a hétköznapokban meglehetősen a jelek szerint elég nehézkesnek tűnik vele az élet. A rajongük egyenesen a Harry Potter gonosztevőjével, Draco Malfoyjal hasonlítják össze őt.

A friss paparazzi képek alapján vannak, akik más miatt is aggódnak, ami ezt a frizurát illeti...

Draco, Te vagy az? Gigi Hadid 50-nek néz ki az új haja miatt...
  • Gigi Hadid
  • Gigi Hadid New Yorkban
  • Gigi Hadid New Yorkban
  • Gigi Hadid és kislánya

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra