Csipke fehérneműben ment a Dior-bemutatóra a várandós Rihanna - megállt az élet Párizsban! - FOTÓK

Néhány hete robbant a bulvárbomba: Rihanna és A$AP Rocky szülők lesznek, a barbadosi énekesnő most új szintre emelte a kismama-divatot. A Dior-bemutató kárára.

Hónapok óta rendszeresen felröppent a pletyka, néhány hete azonban hivatalos képekkel jelentette be a sztárpár: szülők lesznek! Rihanna és a kedvese a egy bulvárlap hasábjain közölte az örömhírt, ami néhány perc alatt járta körbe a világot. Nos, a jelek szerint Rihanna képes kismamaként is forradalmat indítani, legalábbis, ami a megjelenését illeti. A Párizsi Divahéten bukkant most fel, és talán már a Dior divatház is megbánta, hogy a vendégei között tudhatta, hiszen a bemutató óta a világhírű kismama szettjéről beszél mindenki.

Hihetetlen, forradalmi, merész, de nőies - röviden így lehetne összefoglalni Rihanna kismama szettjét, amiben a Dior bemutatójára ment el a párizsi divathéten. De miért is gondoltuk, hogy egy bő, visszafogott, mindenteltakaró ruha szóbajöhetne a tabukat évek óta döntögető énekesnőnél?! Öltözékének két fő pillére volt a Dior keddi bemutatóján: egy lakkcsizma és egy bőrdzseki. Alatta? Gyakorlatilag pusztán egy fekete csipke fehérnemű.

Amikor Rihanna megjelent az épület előtt, gyakorlatilag megállt az élet is! Elárulta, miért választotta ezt...

Meztelen kismamaruha? Majdhogynem... - Rihanna ellopta a showt!
  • Rihanna pocakja
  • Rihanna pocakja
  • Rihanna pocakja
  • Rihanna pocakja

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra