"Nem fogadtam örökbe, ő a gyermekem" - Megmutatta lányát Naomi Campbell

Az egész világot meglepte tavaly májusban Nami Campbell, amikor bejelentette, anya lett. Azóta sem nyilatkozott az anyaságról, most váratlanul a gyermekét is megmutatta. Címlapon.

A 90-es évek szupermodellje évtizedek óta a nyilvánosság előtt éli az életét, a magánéletét azonban óvja a reflektorfénytől. Miután bejelentette, 2021. május 18-án megszületett a lánya, sok kérdés maradt megválaszolatlanul a terhességével kapcsolatban és nem csak a rajongók körében. Például az, hogy a pici érkezése előtt egy hónappal Naomit még babapocak nélkül láthattuk a kifutón sétálni. Az 51 éves modell azóta sem árulta el, hogy a lányát örökbefogadta-e, vagy báranya segítségével születhetett meg.

Most azonban a Vogue-nak adott interjút és meg is mutatta a picit!

via GIPHY

Közel kilenc hónappal kislánya születése után a brit modell úgy érezte, készen áll arra, hogy megmutassa lányát a világnak. A brit Vogue márciusi számának címlapján egy nem mindennapi sorozattal tette mindezt. A lányának ez az első címlapja, és nem csak őt, az arcát is láthatjuk ebben a kivételes esetben. De nem csak ez teszi különlegessé a címlapfotózást, hanem egy évforduló is: Körülbelül 35 éve volt az első alkalom, hogy Naomi a lap címlapján szerepelt.

"Ő nem örökbefogadott, ő az én gyermekem" - mondta az interjúban, ahol további titkokat is elárult.

HIHETETLEN KÉPEK - Megmutatta kislányát az 51 éves szupermodell
  • Naomi Campbell
  • Naomi Campbell
  • Naomi Campbell
  • Naomi Campbell

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra