NAGY Ő: a főnökével jött össze Laura - Közös kép is van!

Tóth Dávid a múlt

Két hónapig tartott a nagy szerelem Tót Dáviddal, azóta már az is kiderült, Laura újra szerelmes. Most azt is elárulta, a főnöke rabolta el a szívét.

,Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni. Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel” – mondta az nlc.hu-nak Laura hetekkel ezelőtt, december végén pedig arról mesélt a lapnak, máris új párja van.

,,Az ismerkedési fázisban vagyunk, de már most olyan érzelmeim vannak irányába, amelyek Dávid felé sosem voltak. A vele való kapcsolatom nem lett happy end, viszont most nagyon jól érzem magam” – mondta a lány a portálnak, majd azt is hozzátette: Magyarországon marad, hiszen több állásajánlatot is kapott.

És most itt az újabb fejlemény: Laura egy interjúban árulta el, új párja, Dávid a főnöke.

"Dávidot szeptemberben ismertem meg a munkahelyemen. Ő a főnököm, akivel eleinte egyáltalán nem szimpatizáltam. Nézeteltérésünk is akadt a munka miatt, és annál a vitánál úgy éreztem, teljesen elvágta magát nálam" - magyarázta a Story magazinnak, és azt is elárulta: idővel beszélgetni kezdtek, majd jöttek a randik, azóta pedig már együtt is élnek.

Címlapfotó: Instagram/laura_szalai

24 óra