6 hónapos terhesen mutatta meg először a pocakját Cristiano Ronaldo szerelme - Fotók

Tavaly októberben jelentette be Cristiano Ronaldo és barátnője, hogy ikreket várnak, nemrég pedig egy nem mindennapi videóból derült ki a picik neme. Most, 6 hónapos terhesen mutatta meg először a pocakját Georgina. 

Emlékezetes: a 36 éves Cristiano Ronaldo és szerelme, a 27 Georgina Rodriguez október végén egy közös fotóval jelentette be, újra érkezik a gólya a családjukba. Nem is egy, rögtön két gyereket hord a szíve alatt a gyönyörű modell. Ezt követően már csak november 1-én posztolt egy képet, amelyen a pocakja látható, akkor egy ultrahangos felvételen járt a gyermekeivel, akik így egy monitoron keresztül ismerhették meg a kistestvéreiket.

Terhessége alatt Cristiano szerelme eddig sosem mutatta meg a pocakját! Eddig...

via GIPHY

Visszaszámlálás, majd egy hangos lufipukkanás - így kezdődik az a felvétel, amelyet Cristiano Ronaldo és élete szerelme készített a "családi babaváró bulin". Akkor a gyerekeik közreműködésével tudták meg, hogy a születendő picik neme mi lesz majd. Nem mindennapi karácsonyi ajándék lett ez, nem csak a családnak a rajongóknak is. És most itt a pótkarácsonyi meglepetés: az első fotók Gerogina Rodriguez-ről nagy pocallak.

6 hónapos terhes, de még sosem láthatta őt így a nagyvilág!

Ötödször és hatodszor lesz apa Ronaldo - ilyen nagy már a szerelme pocakja!
  • Cristiano Ronaldo baba bejelentése
  • Georgina Rodiguez pocakja
  • ROnaldoék babaváró bulija
  • Ronaldo gyermekei

Címlapfotó: Instagram/georginagio

24 óra