PAPARAZZI LEPLEZTE LE: Hova lett a szexi vízminető, Pamela? - FOTÓK

Két éve alatt kétszer ent férjhez, egyszer elvált. Pamela Andersont most meg a róla készült paparazzi-képek repítik a címlapokra. Ha ez tényleg ő!

Az egész világot meglepte két éve a Baywatch egykori szexi vízimentője, egy nagyon kemény posztban rántotta le a leplet korábbi párkapcsolatáról. Volt párját, az akkor 33 éves Adil Rami-t pedig egész egyszerűen egy szörnyetegnek nevezte, aki két éven át tette őt lóvá folyamatosan és élt vissza az érzéseivel. Nincs mit szépíteni, megcsalta őt. Aztán 2020 januárjában megdöbbent az egész világ, Pamela Anderson váratlanul férjhez ment egy 74 éves férfihez, aki az elmondása szerint 35 évet várt rá. Majd 12 nap után elváltak... Egy éve aztán újra bekötötték a fejét.

Igaz, Pamela Andersont a friss képei alapján senki sem a házasságról kérdezné. Hova lett a szexi vízimentő, Pam?

via GIPHY

Az egykori szexszimbólum a pandémia alatt szeretett bele a testőrébe, majd 2020 Karácsonykor a nagyszülei birtokán örök hűséget is fogadtak egymásnak. „Pontosan ott vagyok, ahol lennem kell: egy olyan férfi karjai közt, aki igazán szeret. Karácsonykor házasodtunk össze, mindkét család áldásával, nagyon örülnek nekünk” – mesélte a DailyMail-nek egy éve Pamela, aki az ötödik férjét fogyasztja, de hatodszor házas. Most mégsem ezért virít a címlapokon - egy paparazzi fotózta le.

Smink nélkül, kikerekedve bukkant fel az utcán - Futótűzként terjednek a képek!

54 évesen rá se ismerni már a szexszimbólumra - A fréjével flangált!
  • Pamela Anderson
  • Pamela Anderson és férje
  • Pamela Anderson smink nélkül.
  • Pamela Anderson egy rejtélyes férfival.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra