VÉRES SZERTARTÁS: Megan Fox és Machine Gun Kelly eljegyzésétől sokak gyomra felfordul - FOTÓK

A jelek szerint Megan Fox már a drasztikus frizuraváltoztatástól sem riad vissza, hogy szexibbnek tűnjön. Ha már a photoshoppal csúnyán felsült. 

Alig több mint egy éve még együtt jelent meg a férjével egy rendezvényen, majd nem sokkal később Megan Fox szakított Brian Austin Green-nel. Szinte ugyanebben a pillanatban vállalta fel a kapcsolatát Machine Gun Kelly-vel. A gyönyörű anyuka azóta valósággal megvadult. Rendre a merész ruháival, villantásaival hívja fel magára a figyelet, sőt, néhány hónapja már odáig merészkedett, hogy a photoshoppal próbált meg alakítani magán, hogy még szexibb legyen.  

És akkor itt az újabb döbbenet: véres eljegyzésen van túl a sztárpár! Sokak gyomra kavarog azóta is!

Megan Fox ismét a címlapokon és ez egy romantikus, negédes történet is lehetne, de pont olyan, mint a sztárpár élete és kapcsolata. A színésznő osztott meg egy videót, amelyen az látható, hogy a párja egy fa előtt térdelve, egy lépcsőházban kéri meg a kezét. "Másfél évvel később, miután együtt megjártuk a poklot, és többet nevettünk, mint amit valaha is el tudtam volna képzelni, megkérte a kezem" - írta Fox a bejegyzésben, és azt is hozzátette: igent mondott. Az egy dolog, hogy a gyűrűik sem mindennapiak, de van itt még valami...

"...és akkor megittuk egymás vérét..." - írja Megan Fox. Kiderült, mi történt!

Gusztustalan, vagy szenvedélyes? Meganék eljegyzése kommentháborúkat szült
  • Megan Fox és Machine Gun Kelly
  • Megan Fox eljegyzés
  • Megan Fox gyűrűje
  • Machin Gun és Megan Fox

Címlapfotó: Instagram/meganfox

24 óra