UPSZ! Brooklyn Beckham menyasszonya elárulta, ki tervezheti az esküvői ruháját - NEM Victoria Beckham!

A koronavírus miatt már többször el kellett halasztaniuk az esküvőjüket, a friss hírek fényében azon sem lepődnénk meg, ha elmaradna...

Már a megismerkedésük után "megjósoltuK"? Brooklyn Beckham rövidesen megkri majd szerelme kezét, igazunk lett. Persze, A Bekcham-család rangidős sarja eddig jószerivel mindenkinek megkérte a kezét, akivel összejött, a kapcsolatainak a többsége azonban nagyon hamar véget is ért. A jelenlegi valamiért azóta is tart, sőt, talán már az eksüvőn is túl lennénk, ha nincs a koronavírus-járvány. Most azonban nyugtalanító kijelentést tett az ifjú menyasszony - elárulta, ki tervezheti a menyasszonyi ruháját!

Nos, nem az anyósjelöltje, Victoria Beckham! Ajajj, mi lesz ebből!?

Bátor húzás ez a fiatal lánytól? Nem igazán! Azt ugyanis érdemes tudni, Nicola családja zsebre rakhatná az egész Beckham-famíliát, ami a gazdagságot illeti. A 26 éves lány nemrég adott interjút egy magazinnak, amiben azt is elmesélte, kit keresett meg, hogy megtervezze az esküvői ruháját. Nos, nem a 47 éves Victoria Beckham volt az. Pedig ő maga is tervező, évek óta építi a saját márkáját, egy ilyen - az egész világot lázban tartó - esemény pedig sokat hozhat a brand konyhájára is... Azaz hozhatott volna!

Brooklyn menyasszonya ugyanis Olaszországba repült és nem akárkit bízott meg!

Kínos és aggasztó: Nicola Peltz megnevezte menyasszonyi ruhája tervezőjét!
  • David Beckham és családja
  • Nicola Peltz és Brooklyn Beckham
  • Nicola Peltz és Brooklyn Beckham

Címlapfotó: Instagram/nicoleannepeltz

24 óra