Így néz ki Britney??? A rajongói sem ismerik fel a legfrissebb lesifotókon

Néhány hete kapta vissza a szabadságát, azóta már azt is elmondta, a szüleit a legszívesebben börtönben látná. Britney Spears most friss fotói miatt került címlapokra. Feltéve, ha tényleg ő van rajtuk.

Szemlátomást élvezi a szabadságát a 39 éves Britney Spears, miután közel 13 év után véget ért a gyámsága. Azóta már az is kideült, szeretne újra édesany alenni, a szüleit a szíve szerint börtönben látná, Christina Aguilera-ra meg haragszik, mert ő állítólag pontosan tudja, mi mindent tettek vele, ő azonban évek óta hallgat erről és nem is tett semmit. A lényeg azonban: Britney legvérmesebb rajongói örülhetnek, a sztár újra szabad. Lehet nála készpénz, és autót is vezethet.

Apropó: autó! Az énekesnő első útjánpaparazzikba botlott, az ott készült képeken most megdöbbent a világ.

Britney Spears a gyámsága alatt leginkább az Instagram-oldalán keresztül tartotta csak a kapcsolatot a rajongóival, de azért mély gondolatokat ott soha nem osztott meg. Talán, mert nem is nagyon oszthatott. Valószínűleg ugyanis az esetleges kritikáknak, háborgásnak és lázadásnak ott is következménye lehetett volna, így maradt a táncos videóinál és a vetkőzős-ruhás bejegyzéseknél. Néhány hete azonban újra szabad, és most autóvezetés közben csípték el.

A róla készült képeken azonban semmi nyoma az Instáról ismert Britney-nek - a rajongói sem ismerik fel!

40 éves lett a popikon - friss képein fel se ismered majd!
  • Britney Spears
  • Britney Spears paparazzi
  • Britney Spears paparazzi
  • Britney Spears paparazzi

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/britneyspears

24 óra