NETEN A VIDEÓ: áthajtott a rendőrön a 29 éves férfi!

Bebódulva, ittasan

A kábítószer és alkohol tesztje is pozitív lett. 

Nem mindennapi történetet osztott meg a rendőrség a honlapján, és egy nem mindennapi videó is tartozik hozzá. "A járőrök 2021. november 23-án délután Mecseknádasdon, egy benzinkútnál intézkedés alá akartak vonni egy sofőrt, mert nem volt a járművén rendszám. A férfi azonban figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzést, és egy földesútra hajtott. Végül egy kiszélesedő füves területen sikerült megállítani." - kezdi a rendőrség közleménye, majd egy megdöbbentő dologról is beszámolnak.

Az egyik rendőr az autó vezetőoldali ajtajához ment és megpróbálta azt kinyitni, ekkor a férfi elindult a járművel és elsodorta az intézkedő rendőrt, és áthajtott a lábán.

Az elkövető megállás nélkül távozott a helyszínről. A sérült rendőrt a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba - írják.

A rendőrök beazonosították a férfit, majd Hidason fogták el. "A 29 éves helyi férfival szemben felmerült a gyanúja annak, hogy alkoholt és kábítószert is fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda és a kábítószer gyorsteszt is pozitív jelzést adott. A rendőrök ezután a férfi lakásán kutatást tartottak, amely során bruttó 201 gramm kábítószer gyanúját keltő növényi származékot foglaltak le." - olvasható a police.hu.

A férfit előállították a Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették. Gyanúsítotti kihallgatására állapota miatt a későbbiekben kerül sor.

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra