Jogerős! Évekre rács mögé kerül Aurelio!

Ennyit kapott

Letöltendő börtönt kapott jogerősen Aurelio, sőt, a korábbi felfüggesztett büntetését is le kell ülnie.

Ismét bűnösnek mondta ki a bíróság Auréliót. A VV-nyertesét elsőfokon 4 év börtönre ítélték, a bíróság ma - bár enyhített a büntetésén - ismét bűnösnek mondta ki a valóságshow-sztárt. Emlékezetes: Aurelio-t 2017-ben egy ismerőse közel 200 ezer forinttal rövidítette meg, amíg ő egy szórakozóhelyen aludt. Miután rájött, mi történt, a barátaival felkereste az elkövetőt, egy kocsiba tették és elrabolták, hogy visszaszerezzék a pénzt.

A Blikk tudósítása szerint Aurelio az utolsó szó jogán megszólalt a bíróságon.

"Nagyon sajnálom, nagyon röstellem azt, amit tettem. Nem a felmentésemért kampányolok, és lehet, hogy bűncselekményt követtem el, de soha nem állt szándékomban embert rabolni. Szeretnek elnézést kérni a viselkedésemért, és amiért az elsőfokú tárgyalásra szerepelni jártam. Nem szándékozom bűncselekményeket elkövetni. Bevallom, ideges voltam, felpofoztam, üvöltöztem a sértettel, elküldtem melegebb éghajlatra. Valóban csapkodtam hátrafelé, amikor a kocsiban voltam, és igen, mondtam, hogy szívem szerint kiszállnék és elásnám. Már bánom, hogy a kiszőkített hajú idióta fejemmel mentem a tárgyalásra, ahova szerepelni jártam, de fel sem fogtam, milyen következményei lehetnek ennek az egésznek. Bíró úr, legyen szíves mindezt figyelembe venni. Pszichológushoz is rengeteget járok, szeretném a hírnevemet is jó, erkölcsileg jó dolgokra fordítani. Szeretném, ha elhinné nekem, hogy nem állt szándékomban senkit elrabolni"

- magyarázta Aurelio.

A sztár büntetését végül 2 év 3 hónap börtönre enyhítették, és összesen 167 ezer forint bűnügyi költséget is meg kell fizetnie. Mivel korábbi dogügyében 1 év 2 hónap felfüggesztett börtönt kapott, így az újabb bűncselekmény miatt azt a büntetését is le kell töltenie.

Címlapfotó: Instagram/aurelio_onorato_caversaccio

24 óra