ÉLŐZÖTT A SZÜLŐSZOBÁRÓL: megszületett Aaron Carter első gyermeke!

Botrányos élete miatt sokan orvoshoz küldték, amikor bejelentette, apa lesz - a pici az éj leple alatt megszületett. Persze, élőben közvetítette az egészet. 

Felsorolni és képtelenség azt a sok botrányt, ami csak az elmúlt néhány évben történt Aaron Carter körül. Az egykori tinisztár legutóbb egy fiatal modellt fűzött, közvetlenül azok után, hogy néhány rendőrt kellett hívni rá az otthonában, mert nem hitte el, hogy az exe, egy európai sztriptízlány babát vár tőle. Ezt megelőzően egy német modellnek csapta a szelet, és a testvérével, a Backstreet Boys Nick Carterével kapcsolatban volt címlapokon. Kiderült, azt mondta, lelövi a várandós sógornőjét, így a bíróság távolságtartási végzést hozott ellene.

Az élő szörnnyé lett Aaron Carter márciusban aggasztó hírt közölt: apa lesz!  

Miután számtalanszor összevesztek, márciusban Aaron Carter ismét a kelet-európai szerelmével kezdett el posztolni, majd jött a nagy bejelentés, ami miatt sokak zsebében kinyílt a bicska: Melanie terhes. "Menj orvoshoz, tesó" - írta több rajongója is a kommentek közt, ahol az elmúlt hónapokban egyre több troll fészkelte be magát. Nos, elrepült egy fél év, az elmúlt éjszaka pedig Aaron Carter élő videót indított.

Egyenesen a szülőszobából közvetítette első gyermeke megszületését!

Sokan gratulálnak, de sokan továbbra is aggódnak a piciért! Élőben a születése!
  • Aaron Carter
  • Aaron Carter szülőszoba
  • Aaron Carter babája
  • Miss Melanie

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/aaroncarter

24 óra