Meglepő bejelentést tett Kulcsár Edina és Csuti – Videó

Kedden élőben jelentkezett Kulcsár Edina közösségi oldalán a házaspár, a felvétel azonban nem sokkal később eltűnt az éterből.

Nem sokkal ezelőtt aztán újra előkerült az a részlet, amiről valójában beszélni szerettek volna, így minden kérdés tisztázódott - írja a naphire.hu. Egy biztos, már most rengetegen gratulálnak „Büszkeség! Tegnap live formájában beszéltünk az első közösen írt mesekönyvünkről, ami hatalmas dolog számunkra. Küzdöttem egy kicsit a technikával, de végül sikerült a live-ból kimentenem, majd összevágnom a lényeget. Remélem, hogy szeretni fogjátok” – kezdte Edina, majd további részleteket is elárult.

“Az nem titok, hogy jövő hétre már le is szerveztünk egy eseményt, ahol találkozhattok velünk és közben dedikáljuk nektek a mesekönyveket. Ha érdekelne titeket ez a lehetőség, akkor már most írjátok be a naptáratokba a november 2-a , 16:00 órát.” – írta ma a közösségi oldalára a videója alá a volt szépségkirálynő.

A naphire.hu birtokába került ismertető szerint a könyv első felét Kulcsár Edina írta. Ebből kiderül, a 2014-es Miss World első udvarhölgye, üzletasszony a saját életéből merített ötletet, hogy megtanítsa a kisfiának a jószívűséget. Edina férje, Szabó András Csuti írta meg a kistestvér érkezését, ahol beleláthatunk egy család nem mindennapi, csodálatos életébe, amikor a nagyobb testvér meglátja, és egyből megszereti kishúgát.

Címlapfotó: Instagram/edinakulcsar_official

24 óra