Photoshop baki után új frizura: Megan Fox már nem így néz ki - FOTÓK

A jelek szerint Megan Fox már a drasztikus frizuraváltoztatástól sem riad vissza, hogy szexibbnek tűnjön. Ha már a photoshoppal csúnyán felsült. 

Több mint egy éve még együtt jelent meg a férjével egy rendezvényen, majd nem sokkal később Megan Fox szakított Brian Austin Green-nel. Szinte ugyanebben a pillanatban vállalta fel a kapcsolatát Machine Gun Kelly-vel. A gyönyörű anyuka azóta valósággal megvadult. Rendre a merész ruháival, villantásaival hívja fel magára a figyelet, sőt, néhány hónapja már odáig merészkedett, hogy a photoshoppal próbált meg alakítani magán, hogy még szexibb legyen.  

Akkor alaposan felsült - most az új fruzurájával fenyegeti ez a veszély!

A 35 éves Megan Fox a Femcafe.hu egy korábbi cikke szerint nagy valószínűséggel középkori válságon megy keresztül, ennek köszönhetőek a nem mindennapi "akciói", amelyek sokszor közönségesek. A photoshop-bakiját is egy rajongója szúrta ki, onnantól kezdve szétszedte a világ, most hasonló lehet a helyzet, Megan ugyanis megszabadult a legendás hajkoronájától. Nem, nem ollóval szabadították meg, de a sötétbarna-fekete tincseitől a jelek szerint jó időre búcsút intett.

Valójában mintha nem is ő lenne a legfrissebb képein! Vagy ez egy paróka lenne?

Kommentháború tört ki: jól áll ez a szín neki, vagy borzasztó?
  • Megan Fox és Machine Gun Kelly
  • Megan Fox szőkén
  • Megan Fox

Címlapfotó: Instagram/meganfox

24 óra