Bejegyzés utal rá: királynőt választ Magyarország!

Egy rejtélyes, ám beszédes bejegyzés hozza lázba a Miss World magyar szerelmeseit: a jelek szerint idén újra királynőt választ Magyarország.

Tavaly augusztusban a legnívósabb szépségverseny közösségi oldalain jelent meg egy közlemény. "A nemzetközi járványhelyzet miatt a Miss World jogtulajdonosa 2021-re halasztja a verseny világdöntőjét." - írták, és az is kiderült, hiába tartottak hetek óta az elkőkészületek, a verseny magyarországi döntőjét is el kell halasztani.

Azóta sem volt hír az esetleges folytatásról, egészen péntek délutánig, amikor egy váratlan bejegyzés jelent meg a Miss World Hungary Facebook-, és Instagram-oldalán.

"BRÉKING! – MÁR CSAK 4 NAP! A MISS WORLD HUNGARY VISSZATÉRT! Csatlakozz a legszebbek közösségéhez, légy Te a Miss World Hungary 2021 királynője! JELENTKEZÉS ÉS CASTING HAMAROSAN... - ÁLLJ KÉSZEN!" - olvasható a bejegyzésben, ami futótűzként terjed a neten és tapasztalataink szerint már több volt szépségkirálynő is megosztotta.

A jelenlegi királynő, Nagypál Krisztina 2019-ben kapott a koronát, a járvényhelyzet miatt így ő a verseny történetének egyik legtovább uralkodó szépsége lett. 

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra