BUDAPESTEN IS JÁRT - Felismered Az Apáca című film főhősét smink nélkül? - Fotók

Szinte napra pontosan három éve került a mozikba Az Apáca című horrorfilm, máig kevesen tudják, ki alakította a rémséget. Most megmutatjuk!

Nem mindennapi történet volt, nem mindennapi forgatókönyvvel. "Amikor egy fiatal apáca öngyilkos lesz a román apátsági kolostorban, a Vatikán egy kísértetjárta múltú papot és egy fogadalomtétel előtt álló novíciát küld az események felderítésére. Ketten együtt fel is tárják a rend istentelen titkait. Nem csak az életüket, de a saját hitüket és lelküket is kockára téve szembeszállnak a gonosszal, aki ugyanazt az alakot viseli, aki a közönséget már a Démonok között 2.-ben is ijesztgette. A kolostor az élők és elátkozottak horrorisztikus csataterévé válik" - írja a Wikipedia Az Apáca című film tartalmát illetően..

via GIPHY

Bár nagy díjakat nem zsebelt be, sok rajongót szerzett a film. Arról azonban méltatlanul kevés hír látott napvilágot, ki is alakította valójában a horrofilm főszereplőjét. Sokan hihetnék, hogy a rémisztő és karakteres arc a maszkmesterek és 20. századi programok eredménye, de ez csak részben igaz. A film főszerepét az egyik legkaratkeresebb arcú amerikai színésznő kapta meg. Neki már a tanulmányai során is azt mondták, ne álmodjon fényes Hollywood-i karrierről. Ehhez képest 1994 óta azért rendszeresen megtalálják a szerepek, hol vígjátékokban, hol horrorfilmekben.

Hihetetlen: maszk és smink nélkül is felismered Az Apáca főszereplőjét? Budapestről szelfizett!

Íme Az Apáca, azaz az őt alakító 42 éves színésznő! Horror-specialista...
  • Bonnie Aarons apácaként
  • Bonnie Aarons civilben smink nélkül
  • Bonnie Aarons
  • Bonnie Aarons Budapesten

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra