50 NAPJA NEM ISZIK: Chrissy Teigen arcáról leszívták a zsírt - Fotók

Mindent a szépségért? A világhírű modell, feleség, anyuka, Chrissy Teigen meglepő dolgokról mesélt egy élő Instagram-videójában, és megmutatta az eredményt is.

Nem titok, hogy Chrissy Teigen eddig is rendszeres vendég volt a plasztikai sebészeknél. Mi mindent csináltak rajta? Zsírleszívás, mellnagyobbítás, majd mellkisebbítés, és botoxból is kapott már szép számmal. A gyönyörű modell és anyuka most úgy érezte, itt az ideje, hogy újabb felesleges zsírpárnáktól szabaduljon meg, de nem a csípőjéről, hasáról, vagy combjáról. John Legend feleségének az arcát karcsúsították meg, ő meg azt is elárulta, végleg letette az alkoholt.

35 millió követője előtt az Instagram-sztorijában elárulta Chrissy Teigen, hogy zsírleszívást végeztetett az arcán. "Megcsináltam ezt az arccsont zsíreltávolítást" - mondta, miközben büszkén mutogat ujjával új fizimiskáját. A védjegyévé vált "hörcsögpofa" látszólag tényleg teljesen eltűnt. Aztán a vallomását megfejelte még egy nem mindennapi dologgal, bár kiderült, azért függőségben nem szenvedett.

"Amióta abbahagytam az ivást, tényleg látom az eredményeket" - mondjta John Legend felesége. Az új arca azonban megér egy misét!

Leszívták Crissy arcát, új karaktere lett a sztármodellnek!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra