Ezért tűnt el hirtelen Britney Spears az Instagram-ról!

Két nappal azután, hogy bejelentette eljegyzését, és alig néhány nappal azután, hogy édesapja 13 év után beleegyezett, hogy lemond gyámságáról, Britney Spears befagyasztotta az Instagram-fiókját.

"Olyan világban nőttem fel, ahol gyakorlatilag szinte mindent, amit tettem, valaki más irányított ... Remélem, hogy ez az üzenet eljut azokhoz az emberekhez, akiket összezavart vagy manipulált a rendszer. !!!! 13 évet vártam, és számolom a napokat, amíg szabad leszek" - írta az utolsó bejegyzésében, amit rögtön utána törölt, majd az egész fiókját befagyasztotta - írja a Variety című celebmagazin.

Természetesen azonnal kitört a pánik Britney rajongóinak körében, ezt látva az énekesnő a Twitteren igyekezett megnyugtatni mindenkit. "Ne aggódjatok, srácok ... Csak egy kis szünetet tartok a közösségi médiától, hogy megünnepeljem az eljegyzésemet. Hamarosan visszajövök." - írta Britney.

Hogy valóban ez a valós ok? Nem lehet tudni. A hírességek közt gyakran előfordul, hogy eltűnnek egy időre, hogy így keltsék fel az érdeklődést maguk iránt, vagy egy fontos bejelentéssel érkezzenek majd vissza. De az is lehet, hogy a gyámsági ügye miatt döntött így az énekesnő. Szeptember 29-én ugyanis őt is meghallgatják majd az ügyben, és nem kizárt, nem szeretné, ha az Instagramra felkerült botrányos videói, képei miatt érné hátrány majd a döntés során. 

Néhány napja derült ki, apja, Jamie Spears hajlandó lemondani a gyámságról, így Britney 13 év után újra a saját életének az ura lehet. Már csak a bíróságot kell majd csak meggyőznie.

Címlapfotó: Instagram/britneyspears

24 óra